KollégiumÁltalános IskolaX. Müller Ferenc Nemzetközi Kémiai EmlékversenyNeumann VersenyBélap Online

Nyári Egyetem a Bánki Karon

2023. Május 15.

Kedves Bélások!
 

Az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kara ismét Nyári Egyetemet hirdet olyan műszaki érdeklődésű középiskolás diákok számára, akik szeretnék a nyarat egy izgalmas programmal tölteni.

A program 2023. augusztus 1-4. között kerül megrendezésre, amely két online és két személyes napból áll össze. A helyszín pedig a Bánki Kar épülete (1081 Budapest, Népszínház utca 8.)

A résztvevők ebben a pár napban megismerkedhetnek nem csak az Egyetem Karával, de általánosságban a mérnöki élet mindennapjaival és meghatározó céges partnereik közreműködésével az ipari életbe is bepillantást nyerhetnek.

Ezen kívül megismerhetik a gépész, biztonságtechnika és mechatronika képzések felépítését. A diákok továbbá megismerkedhetnek az egyetemen zajló élettel.

Ráadásul augusztus 3-án az Egyetem Formula Student csapatát is meglátogathatják a Hungaroringen, akik egy országos versenysorozatban vesznek részt.


A messzebbről érkező részvevőknek a két személyes jelenlétet igénylő nap között ingyenes kollégiumi szállást tudunk biztosítani.


A részvétel feltételei:

  • A programon részt vehet minden 9-12. osztályos középiskolás diák
  • 18. életévét be nem töltött diákok esetén szülői nyilatkozat szükséges
  • A személyes látogatás vállalása

A program költségeit az Egyetem vállalja, ez alól kivételt képez a személyes részvételhez kötött napokon az egyetemre történő utazási költség.

 

Regisztráció űrlap
(Jelentkezési határidő: 2023.07.01.)

További információkért kattints ide!

© 2023 Copyright | ibela.hu | Minden Jog fenntartva.
Látogatók: 349465