KollégiumÁltalános IskolaNeumann VersenyBélap Online

I. BÉLÁS HETI REND

Itt tesszük közzé a gimnáziumi mindennapok, azaz minden egyes nap tervezett vagy tudott történéseit. 

A hét
Napirend
2022. 12. 05 - 12. 11., 15. oktatási hét
December 5 -11. közötti heti rend az I. Béla Gimnáziumban
HÉTFŐ

Módosul az órarend. Fazekas Mária Tanárnő felzárkóztató, fejlesztő foglalkozása kedd 8. órába kerül át, valamint kedd 7. órában a 12. C osztály biológia órája az A/39-es terembe került, a 9. C magyar nyelv és irodalom órája az A/41-be.

KEDD

Az I. Béla Napok rendezvénysorozat keretében 10 órától I. Béla Kosárlabda Kupa lesz a Garay Általános Iskola tornatermében. Szurkolunk a csapatnak, tartsák nálunk a vándorserleget!

Hajós Éva Igazgatónő és Havelka Gyöngyi oktatási igazgatóhelyettes a Dél-Dunántúli Reionális Pedagógusképző Fórum ülésén vesz részt, melynek témája a művészetközvetítés, művészetpedagógia.

SZERDA

Az I. Béla Napok rendezvénysorozat keretében 11:30-tól rendezi meg gimnáziumunk a Tolna Megyei Környezetvédelmi Verseny döntőjét, helyszíne a Neumann terem, a labor és a B/14-es terem. Ezekben a termekben tartott órák esetében teremcsere várható

PÉNTEK

Az I. Béla Nap rendhagyó tanítási nap. Délelőtti programként  kiállítás-megnyitó, ismereteket gazdagító  előadások, online színházi előadás,  "Pódium" versszínház a Művészetek Házában. 

Az első három óra valamennyi évfolyamon rendhagyó óra. A 9. 11. és 12. évfolyam tanulói számára az osztályonként 10 fő kivételével a 4. és 5. órák órarend szerintiek lesznek. Az osztályonként 10 fő a 4. órában sétál le a Művészetek Házába, majd ott vesz részt a további programon. Számukra jutalom a versszínházi előadás. Onnan már hazamehetnek. Kísérő tanár kollégák azok, akiknek nincs 4-5. órájuk. 10:45-kor indulunk.

A 10. évfolyam számára a 4. órába jelentősen behúzódik az online  színház a Neumann teremben.  Nekik az 5. óra lesz órarend szerinti tanítás.

Azok a diákok, akik a délutáni, 17 órakor kezdődő  programon vesznek részt (osztályonként 5 fő), a rendhagyó órák után elmehetnek, önkéntes maradás a tanórákon természetesen lehetséges.

Délutáni programként   a Művészetek Házában ünnepséget rendezünk az intézmény 55. születésnapja alkalmából.  A december 9-i délelőtti programokon szívesen látjuk diákjaink érdeklődő szüleit is. A délutáni programon is szívesen látjuk az érdeklődő szülőket, a  részvételhez a szülők számára  regisztráció lesz szükséges, melyet a honlapon a kiemelt hírekben meg lehet találni, de innen is meg lehet oldani: 

https://ibela.hu/urlap/25/meghivo-intezmenyunk-55-szuletesnapjara 

KÖVETKEZŐ HETI ELŐZETES

December 21-ig nem szervezünk "mindig történik valami" programokat. December 21-én karácsonyi kis ünnepségen köszönünk el egy időre az iskolától, mert január 8-ig szünet lesz. A Karácsonyi ünnepségen vajon kik kapnak a másokat támogató tevékenységükért "MÉZESKALÁCS- SZIVECSKÉT"? Reméljük, hogy sokan kedves diákjaink közül!

© 2022 Copyright | ibela.hu | Minden Jog fenntartva.
Látogatók: 45715