KollégiumÁltalános IskolaX. Müller Ferenc Nemzetközi Kémiai EmlékversenyNeumann VersenyBélap Online

PTE ÁOK - Középiskolások Hete Nyári Tábor 2023

2023. Május 11.

Kedves Bélások!

2023. június 25 - 30. között kerül megrendezésre a Pécsi Tudomány Egyetem Általános Orvostudományi Karán a „Középiskolások Hete” elnevezésű, egyhetes nyári orientációs tábor. Az eseményre 9-12. évfolyamos középiskolás diákok jelentkezhetnek, akik érdeklődnek az általános orvos-, fogorvos-, gyógyszerésztudományi képzés, valamint az orvosi biotechnológia képzés iránt.

Az egyhetes program során a résztvevők ismeretterjesztő előadásokat hallgathatnak, kísérleteket végezhetnek, bepillantást nyerhetnek a Kar laboratóriumainak, intézeteinek, klinikai osztályainak munkájába. A délutáni, esti órákban a felsőbb éves hallgatóink által szervezett programok – Quiz Night, városi vetélkedő – sora várja a vállalkozó szellemű résztvevőket.

A tábor lezárását követően a diákok igény szerint továbbra is tarthatják a kapcsolatot Karunkkal, hallgatói mentoraink révén. 

A táborban való részvétel díja:

40.000 forint a részvételi díj azon résztvevőknek, akik nem igényelnek szállást. Ez esetben a részvételi díj tartalmazza napi háromszori étkezést (reggeli, ebéd, vacsora), valamint a tábori programokon való részvételt.
63.100 forint a részvételi díj azon résztvevők számára, akik igényelnek szállást és 18 év alattiak. Ez esetben a részvételi díj tartalmazza a napi háromszori étkezést (reggeli, ebéd, vacsora), a szállást, valamint a tábori programokon való részvételt.
65.100 forint a részvételi díj azon résztvevők számára, akik igényelnek szállást és 18 év felettiek. Ez esetben a részvételi díj tartalmazza a napi háromszori étkezést (reggeli, ebéd, vacsora), a szállást, az idegenforgalmi adót, valamint a tábori programokon való részvételt.

Szállást azon jelentkezők számára tud a Kar biztosítani, akik ezt az igényüket a jelentkezési lapon, a jelentkezési határidőig jelzik.


Jelentkezni ezen a linken található űrlap kitöltésével lehetséges.
Jelentkezési határidő: 2023. június 15.
Tábor helyszíne: PTE ÁOK Elméleti tömb (7624 Pécs, Szigeti út 12.)

 

A táborba való jelentkezésről a linken található űrlap kitöltése után automatikus válaszlevelet kap minden jelentkező, mely tartalmazza a tábor díjának befizetésére vonatkozó információkat.

Felhívja a Kar minden kedves érdeklődő figyelmét, hogy a jelentkezés akkor tekinthető véglegesnek, amikor a regisztrációs válaszlevélben megadott bankszámlaszámra megtörtént a tábor díjának az átutalása, és az erről szóló bizonylatot a tm@aok.pte.hu e-mail címre elküldte. A részvételi díj befizetésének határideje: 2023. június 16. Mivel a tábor létszámkorlátos, a helyek betöltésének függvényében ez az időpont módosulhat, korábbi is lehet.

Továbbá, a táborban való részvétel lemondása esetén a befizetett részvételi díjat csak betegség esetén tudja a Kar visszautalni, amennyiben a jelentkező orvosi igazolással azt igazolja.

Megjegyzés: A Középiskolai Partnerprogram keretében Karunk az iskola kijelölt kapcsolattartóinak jelzi a lehetőséget, a megadott keretszámot. Az iskola által számunkra a megjelölt határidőig visszaküldött névsorban szereplő diákok jogosultak a kedvezményes részvételre.


„SOK SZERETETTEL VÁRUNK MINDEN KEDVES ÉRDEKLŐDŐT!”
Ha kérdésed van a táborral kapcsolatban azt a tm@aok.pte.hu e-mail címen vagy a +36 30 143 7035-ös telefonszámon felteheted.

© 2023 Copyright | ibela.hu | Minden Jog fenntartva.
Látogatók: 349494