KollégiumÁltalános IskolaX. Müller Ferenc Nemzetközi Kémiai EmlékversenyNeumann VersenyBélap Online

Elérhető a szülői Háttérkérdőív

Kérjük a kérdőív kitöltését.

2023. Március 28.

Tisztelt Szülők!

A 9-11. évfolyamos diákok  Digitális Országos Mérésen vesznek részt. Az ország összes iskolájának minden feladatellátási helyén a mérésben érintett tanulók azonos időszakban online teljesítik a tesztet matematikából, szövegértésből és természettudományból.

A tesztek megírása mellett a tanulók és szüleik hozzáférést kapnak egy online Háttérkérdőívhez is, ami a mérési rendszer egyik fontos eleme. Már elérhető a Háttérkérdőív itt.

Az online Háttérkérdőívet a szülőnek a tanulóval közösen ajánlott otthon kitölteni. Gyermeke a Háttérkérdőív kitöltéséhez szükséges Mérési azonosító kártyát 2023. április 5-ig megkapja. Ez a kártya tartalmazza a Háttérkérdőív elérhetőségét és az indításhoz szükséges tanulói azonosítót.

A Háttérkérdőív kitöltéséhez a tanuló mérési azonosítóját is tartalmazó, egyedi kitöltési azonosító (belépési jelszó) szükséges. Az első belépés után a jelszót meg kell változtatni, ezzel biztosítható, hogy az iskola a megadott válaszokat nem ismerheti meg.

A későbbiekben kizárólag ennek a jelszónak a segítségével lehet visszalépni a Háttérkérdőívbe és folytatható a válaszadás, illetve lezárásig módosíthatók a válaszok. Ha Ön lezárta a Háttérkérdőívet, már nem lehet visszalépni. A jelszó módosítására, az elfelejtett jelszó újraküldésére nincs lehetőség.

A háttérkérdőív a következő időszakban érhető el:

2023. március 20-tól június 6-ig munkanapokon, 18:00-22:00 óra között

2023. április 6-án és április 11-én 8:00-22:00 óra között

2023. június 7-től június 15-ig minden nap 8:00-22:00 óra között

A kitöltéshez asztali számítógép, laptop, esetleg tablet javasolt. Telefon használata azért nem javasolt, mert bizonyos kijelzőméretnél a válaszlehetőségek tördelése szétcsúszhat.

Szükséges, hogy a kérdőívet Önök kitöltsék. Kérjük, a mérési azonosító kártya birtokában mihamarabb töltse ki a kérdőívet.

Gyermeke teljesítményét és gimnáziumunkat összességében ez alapján értékelik.

Köszönjük együttműködésüket a Háttérkérdőív kitöltésében!

 

© 2023 Copyright | ibela.hu | Minden Jog fenntartva.
Látogatók: 349362