KollégiumÁltalános IskolaX. Müller Ferenc Nemzetközi Kémiai EmlékversenyNeumann VersenyBélap Online

I. BÉLÁS HETI REND

Itt tesszük közzé a gimnáziumi mindennapok, azaz minden egyes nap tervezett vagy tudott történéseit. 

B hét
Napirend
2022. 12. 12 - 12. 18., 16. oktatási hét
December 12-18. közötti heti rend az I. Béla Gimnáziumban
HÉTFŐ

8:00-tól a Gondolkodás Öröme Alapítvány két munkatársa a 9. A osztály reál-digitális kultúra tagozatos diákjainak rendhagyó órát tart a Neumann teremben.Két matematikus hallgató (Cambridge, ELTE) gondolkodtató feladatok során vezette végig tanulóinkat a problémamegoldás útvesztőiben. Reméljük, hogy hasznos ismeretekkel gyarapodtak a részt vevő tanulók. A diákok lehetőséget kapnak arra, hogy havonta egy alkalommal Budapesten fejlesszék tovább képességeiket.  Éljetek a felkínált  lehetőséggel!

11:30-tól Péter Miklós Tanár Úr és Hajós Éva igazgató online egyeztetett a 2023. évi Neumann Verseny megrendezéséről a Neumann János Számítógéptudományi Társaság vezetőjével és a marketing-vezetővel. 

KEDD

"Élő szeretetet embertársainknak" 2022 a Szekszárdi I. Béla Gimnázium zeneműhelye és versmondóinak előadása Bélások angyalai verseken, zenén át- c. műsorát 2022.12.13-án 16.30-tól hallhatják a Szent István téren, a Művészetek Háza előtt.  Felkészítő tanárok: Csizmazia Ferencné Tanárnő és Nemes András Tanár úr

Ezt követően történik a Hőgyész Gyermekotthon lakóinak megajándékozása. Ezúton is köszönjük minden kedves I. Bélás diáknak és szülőnek, kollégáknak, az iskola dolgozóinak, akik támogatták az "Egy doboznyi szeretet az otthon lakóinak" gyűjtésünket. Reméljük, hogy a meglepetésdobozok mindenki örömére lesznek!

 

SZERDA

A Garay Általános Iskola 8. osztályos tanulói jönnek hozzánk a laboratóriumunkba foglalkozásra. Kérėsüknek megfelelően 1-2. órában kémiából "Fémes elemek" témakörben végeznek kísérleteket Nagy István Tanár Úr vezetésével, 3-4. órában robotikával ismerkedhetnek Péter Miklós Tanár Úrral.

Havelka Gyöngyi oktatási igazgatóhelyettes részt vesz a Sportiskolák Országos Szövetsége Közgyűlésén, melyet 10.00-tól tartanak online.

KÖVETKEZŐ HETI ELŐZETES

December 21-én, a téli szünet előtti utolsó tanítási napon  gimnáziumi karácsonyi ünnepséget rendezünk.

December 21-én 17 órakor az I. Béla Zeneműhely ismét fellép a Szekszárdi Advent rendezvénysorozatán, a művelődési ház előtti téren. 

A téli szünet december 22-én kezdődik. 2023. január 9-én kell először iskolába jönni. 

Megköszönjük tanárainknak és a szülőknek, valamint a civil szervezetek képviselőinek  múlt heti helytállásukat az I.  Béla Nap rendezvényeiben. A délelőtti programról és a magas színvonalú jubileumi ünnepségről tudósított a Tolna Megyei Népújság is.   

 

© 2023 Copyright | ibela.hu | Minden Jog fenntartva.
Látogatók: 349443