KollégiumÁltalános IskolaX. Müller Ferenc Nemzetközi Kémiai EmlékversenyNeumann VersenyBélap Online

I. BÉLÁS HETI REND

Itt tesszük közzé a gimnáziumi mindennapok, azaz minden egyes nap tervezett vagy tudott történéseit. 

B hét
Napirend
2021. szeptember 6-12. 2.
HÉTFŐ
Érettségi jelentkezési határidő az október-novemberi vizsgaidőszakra. Lengl Orsolya tanárnő művészeti alkotótáborban van a héten, óráin helyettesítés várható.
KEDD
Molnár Attila és Müller Márk tanár urak testnevelés tanévnyitó értekezleten vesznek részt, az ISK e miatt elmarad. Házhoz jön a Kormányablak 12 és 15 óra között az udvarunkba– Ügyfélkapu készítési lehetőség 14 év fölötti diákoknak, 6-7-8. órában, szaktanári engedéllyel.
SZERDA
A KRÉTA feltöltése befejeződik, teljeskörűen használható. Délután a nevelőtestület munkacsoportjai tanácskoznak. Jelentkezési lappal be lehet nevezni az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyekre, a 11-12. évfolyamosoknak. Érdemes kipróbálni az újszerű vizsgahelyzetet. A jelentkezést a tanulók tanárai koordinálják.
CSÜTÖRTÖK
Az igazgató egyezteti a DÖK-kel a tanév eseményeinek tervezett időpontját. A negyedik órában a Neumann teremben várja a DÖK tagokat.
PÉNTEK
„Laudetur rex noster!” megemlékezés I. Béla királyunk szept. 11-ei haláláról az udvaron, az emléktáblánál
KÖVETKEZŐ HETI ELŐZETES
A következő héten OKTV jelentkezési határidő, szülői értekezlet minden évfolyamnak, iskolaorvosi szűrővizsgálat a 12. évfolyamosoknak; Indulnak a tanórán kívüli foglalkozások, bemeneti mérések lesznek a 9. évfolyamon (matematika, történelem, 9/Ny angol), mérés helyesírásból az összes évfolyamon Az igazgató tankerületi tanulmányúton vesz részt, személyesen nem lesz elérhető.
© 2023 Copyright | ibela.hu | Minden Jog fenntartva.
Látogatók: 349497