KollégiumÁltalános IskolaNeumann VersenyBélap Online

Érettségi

Kedves Látogatónk! Jelenleg honlapunk Érettségi aloldalán jár. A következőkben találja az aktuális érettségi vizsgaidőszakkal kapcsolatos dokumentumokat, információkat. A keresett tartalom megjelenítéséhez kattintson a megfelelő menüpontra.

Emelt szintű fizika szóbeli vizsga mérési feladatokban használt eszközök részletes listája és fényképei

Érettségi vizsgák időpontjai

Középszintű szóbeli érettségi vizsgák időpontja az I. Béla Gimnáziumban

A középszintű szóbeli érettségi  vizsgát az intézményünkben jelentkezett vizsgázók számára 2022. november  21-22-én  (hétfőn-kedden)   fogjuk megszervezni.

A vizsgázóra vonatkozó kezdőnapról és a befejező napról, valamint  és a kezdőnapon a megjelenés időpontjáról mindenki írásban kap tájékoztatást. (A vizsgabehívón tájékoztató értekezlet helye és időpontjaként  szerepel, november 21-én 7:45-kor fog kezdődni.)  A szóbeli vizsgák teljesítésének konkrét időpontját (melyik napon hány órakor)   az érettségi vizsgabizottság  elnöke hirdeti ki a kezdő napon, az un. tájékoztató értekezleten. 

Az emelt szintű szóbeli eredmények kihirdetése, valamint a vizsgázók további tájékoztatása a középszintű szóbeli vizsgák kezdő napján, azaz november 21-én   7: 45 h-kor kezdődik, majd folyamatosan következnek a középszintű szóbeli vizsgák.

Helyszín: I. emelet, 19-es terem

© 2022 Copyright | ibela.hu | Minden Jog fenntartva.
Látogatók: 45749